Danske design – en ny og alternativ måde at tænke investeringer

impact investeringer i wehlers

Dansk design har siden 60erne været anerkendt i verden som solidt håndværk af høj kvalitet og smuk formgivning, men mest af alt som en humanistisk tilgang til det at designe, hvor mennesket er i fokus. Det samme kan siges om designere og aktører indenfor design- og livsstil i dag. Mere end nogensinde før koncentrerer man sig om det formålsdrevne, med mennesket som det centrale udgangspunkt, samt omtanken for klimaet og miljøet og en handlingsdrevet tilgang som en naturlig del af fremtidens udvikling. 

At investere i danske design- og livsstilsbrands er en ny og alternativ måde at tænke i investeringer. Dansk Design Invest er en investeringsfond, der udelukkende fokuserer og investerer i danske formålsdrevne design- og livstilbrands, hvor et socialt og miljømæssigt fokus er afgørende.

”Vi giver investorer en unik adgang til det attraktive marked for virksomhedsinvesteringer i de næste store danske design- og livsstilsbrands.” – Udtaler Claus Hyldgaard, founding partner Dansk Design Invest.

Allerede nu investerer Dansk Design Invest i en række virksomheder, der kæmper for en bæredygtig agenda med omsorg for både mennesket og den jord, vi lever på. Derfor vil du som investor i Dansk Design Invest tage del i den aktuelle kamp og bidrage til fremmelsen af det værdisæt, vi kæmper for, med en grønnere verden indenfor produktion af design- og livsstilsprodukter. Alt dette samtidig med, at du opnår et betydeligt afkast på din investering.

”Vi integrerer bevidsthed om bæredygtighedsrisici i alle væsentlige trin i vores drift, det omfattende screenings- og due diligence-processer for potentielle investeringscases, porteføljestyring samt løbende overvågning af vores eksisterende porteføljeselskaber.” fortsætter Christian Christensen, founding partner Dansk Design Invest.

Læs mere om vores investeringsfond og portefølje her.

Forrige
Forrige

Dansk design - en branche værd at investere i

Næste
Næste

Unikt dansk design – et vigtigt element i dansk økonomi